Wie zit er achter de Groene Hesjes?

Met een achtergrond in logistiek & transport, en 30 jaar ervaring in de sociale economie combineert Wim Servaes de vaardigheid om efficiënt oplossingen te bieden op een no-nonsense stijl met inzicht in structuren & organisaties. Daarmee schat hij onmiddellijk in waar de situatie wringt en hoe een oplossing het beste binnen het bedrijf zou passen.

10 jaar geleden richtte hij Maniflex op, een noodmaatwerkbedrijf dat structureel operationele en logistieke oplossingen aan bedrijven & organisaties levert. Een externe partner in huis van een paar toonaangevende KMO’s die ons land rijk is. Daaruit zijn de Groene Hesjes ontstaan, om de projectmatige markt te kunnen bewerken, met telkens die sociale achtergrond. En dat werkt!

Wim Servaes haalt voldoening uit oplossingen op maat, omdat hij daar effectief een verschil kan maken voor een organisatie. Een organisatie is écht geholpen wanneer een probleem uit handen wordt gegeven, in de handen van de Groene Hesjes. Of het nu om een eenmalig evenement gaat, of om een ad hoc verpakkingsprobleem, of om een hoeveelheid werk die niet klaar geraakt tegen een bepaalde deadline

Ontzorgen & oplossen. Zo simpel kan het zijn. Het rendement voor jouw organisatie is enorm, de voldoening van opnieuw een opdracht succesvol te hebben kunnen afronden is fantastisch.

“Bedrijven waarmee ik al langer samenwerk, noemen mij “de fixer”